Exitosa Cloenda Jove a la Sala Salamandra 1

Un any més, la Sala Salamandra va acollir la Cloenda Jove, festa amb la qual es premia a tots els equips i entitats que durant la temporada dels Jocs Escolars han assolit èxits a les seves respectives competicions.

   

L'acte es va iniciar amb l'actuació del grup de ball Step Soldiers, des de l'Street Dance Area. Un tret de sortida espectacular gràcies a un conjunt que la setmana passada va guanyar el campionat The Community.

Tot seguit es va donar pas a dos guardons molt especials. El primer d'ells va ser el premi Juan Antonio Bastante, un reconeixement a tota una trajectòria dins la competició escolar. Aquest any el guanyador va ser en Cris Plaza, Secretari Tècnic del Consell Esportiu de l'Hospitalet durant 17 anys, en un guardó més que merescut per a un dels líders dels Jocs Escolars de la ciutat.

El segon premi important de la tarda va ser el concurs fotogràfic "El Consell Esportiu i els valors a l'esport", un guardó que s'estrenava aquesta temporada. La imatge guanyadora va ser realitzada per Paula Martínez, del bàsquet AESE, mentre que les finalistes van córrer a càrrec de Sandra Vericat, Unificación Bellvitge, i David Giraldo, de l'AMPA Busquets i Punset.

  

La Cloenda Jove va acabar amb el lliurament de tots els guardons de la temporada als diferents equips que han destacat al llarg de l'any. Uns guardons que premien, sobretot, l'esforç i l'esportivitat tan característiques de l'esport escolar.

Llistat de premiats a la Cloenda Jove 2017

A més, tots els presents van poder gaudir del servei de bar i de la música variada de la Sala Salamandra, en una Cloenda Jove que va servir com a gran festa d'acomiadament dels Jocs Escolars 2016/2017.