Agenda esportiva del cap de setmana (10 i 11 de juny)

L'esport a l'Hospitalet no s'atura i aquest cap de setmana encara hi ha competicions, a més de la Diada de l'Esport Escolar, que aquest any es celebrarà a l'Open Camp de Barcelona.

 

El primer esdeveniment a arribar serà la fase final de sector de futbol sala en categoria infantil femení. A partir de les 9:30h, el Poliesportiu Municipal Fum d'Estampa serà el lloc on el Bellsport intentarà guanyar aquesta competició triangular, enfrontant-se a representants del Baix Llobregat (FS Molins 99) i el Vallès Oriental (AEE Institut Manuel Blancafort).

Més tard, a les 11:30h, s'iniciarà al Poliesportiu Municipal de Sanfeliu la Copa AMPA de futbol sala, amb la presència del Joan Maragall, Sant Josep el Pi i Ramon Muntaner. Una competició que servirà com a cloenda del futbol sala d'enguany.

Diumenge arribarà un dels dies més especials de l'any, la Diada de l'Esport Escolar, que aquest any es celebrarà a l'Open Camp Barcelona. Una gran festa on s'espera que hi vagin 2.500 persones de la ciutat, les quals podran gaudir de totes les activitats i atraccions d'aquest parc temàtic de l'esport.