El Consell Esportiu celebra la seva Diada a l'Open Camp

El Consell Esportiu de l’Hospitalet ha celebrat la seva Diada de l’Esport Escolar a les instal·lacions del parc Open Camp Barcelona, amb la presència de l’Alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i el Regidor d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar.

  

La jornada ha comptat amb l’assistència d’unes 2.000 persones de la ciutat, representant a les diferents entitats i centres esportius de l’Hospitalet. Dividida en dos torns, la Diada de l’Esport Escolar d’enguany ha fet gaudir a molts dels participants de la temporada 2016/2017, divertint-se i descobrint el gran ventall d’activitats que ofereix l’Open Camp Barcelona.

La Diada de l’Esport Escolar de l’Hospitalet, que arribava a la seva 36a edició, ha canviat el format habitual, apostant per una experiència totalment nova i innovadora. La visita a l’Open Camp Barcelona s’emmarca dins els actes dels 40 anys del Consell Esportiu, coincidint a més amb el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona. Una efemèride esportiva que el Consell Esportiu de l’Hospitalet no ha volgut obviar.

Durant tota la jornada, centenars d’esportistes de la ciutat han passat per les diferents activitats instal•lades a aquest parc temàtic situat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els esports més desconeguts per a molts dels visitants, com la boxa, el tir amb arc i el tir olímpic, han estat algunes de les atraccions més visitades.

Per la seva banda, tant l’Alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, com el Regidor d’Esports de la ciutat, Cristian Alcázar, han quedat gratament sorpresos per les instal•lacions de l’Open Camp Barcelona i fins i tot s’han animat a participar en alguna de les activitats ofertes.