Final de les competicions d’esports d’equip

La trobada de cloenda d’hoquei va ser el darrer esdeveniment de la temporada d’esports d’equip, en un any que ha destacat pel gran volum d’equips i esportistes acumulat durant els darrers mesos.

  

A les competicions habituals de bàsquet, futbol sala, futbol 7, hoquei i voleibol, cal afegir els molts actes que es realitzen al llarg de la temporada, com les trobades de bàsquet, futbol sala i voleibol, organitzades pensant en els més petits i que fan gaudir molt a esportistes, pares i mares.

En aquest sentit cal felicitar el responsable d’esports d’equip del Consell, Jorge García, que un any més ha organitzat les competicions de totes les disciplines, com també als àrbitres, que durant l’any han procurat que els partits hagin transcorregut amb total normalitat.

A més, hem de felicitar a les entitats, monitors, monitores, jugadors, jugadores, pares i mares, que amb la seva actitud, principalment esportiva, han permès que les competicions hagin destacat pel joc net, en totes les disciplines.

De cara a la pròxima temporada de Jocs Escolars, l’objectiu serà augmentar el número de participants i equips, posant  especial èmfasi a les competicions femenines i apostant, de forma decisiva, per tots els esports que ofereix actualment el Consell Esportiu de l’Hospitalet.