Acte de Cloenda del 40è aniversari del Consell Esportiu

El Consell Esportiu de l'Hospitalet ha celebrat l'acte de cloenda del seu 40è aniversari, en una jornada duta a terme al Palauet de Can Buxeres i en la qual es va retre homenatge a 40 persones clau del món de l'esport de la ciutat.

 

Entre els premiats hi havia persones de diferents àmbits del món de l'esport, com ara àrbitres, tècnics d'entitats, representants de centres escolars, membres del Comitè de Disciplina, presidents d'entitats, fundadors del Comitè Assessor i ex tècnics i ex presidents del Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Una gran festa amb la presència de moltes entitats i centres esportius que participen, tots els anys, als Jocs Escolars, a més de l'Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el President del Consell i Regidor d'Esports, Cristian Alcázar.

Amb aquest acte es donen per acabats les celebracions pel 40è aniversari, que a més dels habituals esdeveniments organitzats pel Consell ha tingut la presentació del llibre "Molta gent ha fet molt", d'Àlex Porqueras, i la Diada Escolar a l'Open Camp de Montjuïc.

Amb 40è aniversari ja finalitzat, la pròxima cita important és el 21 d'octubre, moment en el qual s'iniciarà l'edició número 41 dels Jocs Escolars. Cal destacar, a més, la data de l'11 de novembre, quan es durà a terme el Cross Escolar.