Cap de setmana intens als Jocs Escolars

Aquest cap de setmana, últim amb competició esportiva escolar de l'any, tindrà moltes activitats organitzades pel Consell Esportiu, en una nova mostra de la ferma aposta per l'activitat física dels més petits i petites.

  

Dissabte, la jornada començarà ben d'hora, a les 9:30h. El Poliesportiu Municipal de Bellvitge "Sergio Manzano" serà l'escenari de la segona trobada d'escoles de bàsquet, que s'allargarà fins a les 11:30h i que reunirà a uns 200 nens i nenes d'entitats i centres escolars de la ciutat i de poblacions del Baix Llobregat.

Una mica més tard, entre les 11:00h i les 13:00h, es durà a terme la primera trobada de mini futbol sala. La jornada està adreçada a nens i nenes nascuts/des als anys 2012 i 2013 i tindrà com a gran novetat la ubicació, ja que es celebrarà a les instal·lacions Gol a Gol (Carrer del Crom, 100).

Ja a la tarda, des de les 16:30 i fins a les 18:30h, es realitzarà la segona jornada de la competició d'escacs 2017/2018. Novament, el lloc triat és l'Institut Torras i Bages, al barri de Can Serra, on es reuniran més de 115 nens i nenes per disputar la tercera i la quarta ronda de la temporada d'enguany.

A més, i com cada cap de setmana, es disputaran partits de les diferents competicions d'esports d'equip: bàsquet, futbol sala, futbol 7 i voleibol.