Exitosa ponència sobre esport i valors a càrrec d'Àlex Porqueras

El Poliesportiu Municipal del Gornal ha estat l’escenari d’una xerrada sobre esports i valors, a càrrec d’Àlex Porqueras, en la qual s’han explicat les grans possibilitats que pot tenir un equip esportiu si el binomi entre la família i el club funciona de forma correcta.

 

La sessió es va decidir dur a terme després d’un conflicte sorgit el passat 17 de novembre, moment en el qual un partit de futbol sala de categoria prebenjamí no es va poder disputar per diferents hostilitats entre els acompanyants d’ambdós equips.

Reunit el Comitè Ètic del Consell Esportiu de l’Hospitalet, de recent creació, es va acordar celebrar una xerrada amb les dues aficions, procurant que els arribés un missatge de col·laboració i promoció del joc net. La ponència ha estat un èxit, amb les famílies i acompanyants entenent perfectament els valors positius i educatius que pot transmetre el món de l’esport escolar.

Un cop acabada la ponència s’ha dut a terme el partit entre els dos conjunts. Els nens, de 8 i 9 anys, han pogut gaudir del futbol sala, completant un duel net i completament esportiu. Adults i infants han sortit del Poliesportiu Municipal del Gornal amb la satisfacció d’haver col·laborat, de forma activa, en una jornada formativa que, de ben segur, tindrà conseqüències positives per a tots els protagonistes.

El Comitè Ètic del Consell Esportiu de l’Hospitalet ha estat creat aquesta temporada, amb l’objectiu defensar el joc net. Més enllà de sancions i càstigs, també necessaris, aquesta iniciativa busca promocionar els valors positius de l’esport d’una forma constructiva, implicant a tots els actors de la competició escolar: esportistes, tècnics, famílies, tutors de joc i entitats.