La natació i l’esport-dansa, disciplines destacades del cap de setmana

El Consell Esportiu de l’Hospitalet continua apostant per l’organització d’esdeveniments esportius de base, sempre dins el calendari dels Jocs Escolars 2017/2018. Aquest dissabte 3 de febrer, l’Hospitalet acollirà la primera jornada d’esport-dansa i la segona trobada de natació.

 

L’esport-dansa farà el seu debut al Poliesportiu Municipal del Gornal, en una jornada que s’allargarà durant bona part del dia, des de les 9:00h i fins a les 17:00h. Aquesta primera cita servirà d’estrena per a més de 75 grups de ball de la ciutat, principalment vinculats a centres educatius i entitats. En total, s’esperen uns 800 participats, en un dels esdeveniments més multitudinaris de l’any.

La natació, per la seva banda, durà a terme la segona jornada del calendari dels Jocs Escolars de la present temporada, després de l’estrena de fa dues setmanes a les instal·lacions del CN Sitges. En aquesta ocasió, uns 250 nens i nenes competiran a les Piscines Municipals de l’Hospitalet, en una trobada que se centrarà en dos estils: lliure i papallona. La ciutat estarà representada per nedadors i nedadores de dues entitats, el CN L’Hospitalet i l’AESE.

Fora de l’Hospitalet, el cap de setmana també servirà per donar el tret de sortida a la competició de gimnàstica rítmica, en una primera jornada que tindrà lloc al Poliesportiu de La Mar Bella de Barcelona. Per part de l’Hospitalet, dues entitats assistiran a aquest esdeveniment: l’AE Bellsport i La Marina.