Els Jocs Escolars es reprenen amb l’inici de la segona fase de bàsquet, futbol sala i futbol 7

Després d’un cap de setmana amb menys activitat del que és habitual a causa del Carnestoltes, els Jocs Escolars tornen a l’Hospitalet amb l’inici de la segona fase de moltes disciplines com el bàsquet, el futbol sala i el futbol 7.

  

Aquesta segona fase tindrà com a gran novetat la classificació en valors, una competició paral·lela en la qual es premiarà el joc net i el bon comportament. Aquesta taula serà també pública i els diferents equips podran consultar-la al web del Consell Esportiu de l’Hospitalet, juntament amb la classificació més tradicional. Una aposta decidida per promoure el respecte i el fair play entre els joves esportistes de la ciutat.

A més de l’inici de la segona fase, l’Hospitalet acollirà tres esdeveniments destacats: la quarta trobada d’escoles de bàsquet, la segona jornada de tennis taula i el quart dia de competició dels Jocs Escolars d’escacs.

El primer a arribar serà la quarta trobada d’escoles de bàsquet, que aquest cop se celebrarà al Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa. Des de les 9:30h i amb una duració aproximada de dues hores, més de cent nens i nenes de la ciutat gaudiran de l’esport de la cistella en un ambient lúdic i distès, amb diferents entitats i centres educatius de la ciutat aportant els seus equips.

També al matí tindrà lloc la segona jornada dels Jocs Escolars 2017/2018 de tennis taula, en una competició organitzada de forma conjunta pels Consells Esportius de l’Hospitalet i del Baix Llobregat. Aquesta segona jornada tornarà a disputar-se al Club Tennis Taula L’Hospitalet, des de les 10:00h del matí i fins a les 12:00h. La tercera serà d’aquí a dues setmanes a l’Ateneu de Sant Joan Despí.

Ja a la tarda, a partir de les 16:30h, l’Institut Torras i Bages acollirà la quarta jornada d’escacs, en la qual es disputaran la setena i vuitena ronda dels Jocs Escolars de la present temporada. Novament, s’espera la presència de més de 120 nens i nenes de l’Hospitalet, representant als seus respectius clubs i centres escolars. La següent jornada, prevista pel 17 de març, serà l’última i inclourà una cerimònia de lliurament de premis, amb obsequis per a tots els participants.