Els Jocs Escolars de natació tornen a l’Hospitalet

El Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia acollirà la tercera jornada de natació dels Jocs Escolars 2017/2018, en una competició organitzada de forma conjunta pels Consells Esportius de l’Hospitalet, Baix Llobregat i Garraf.

  

Serà la tercera trobada d’enguany, després de les disputades a les instal·lacions del CN Sitges i a les piscines municipals de l’Hospitalet. Les especialitats triades per a aquest esdeveniment seran esquena i braça, sent aquesta la segona jornada en la qual es disputen aquestes dues modalitats.

Novament, s’espera la presència de més de 300 nens i nenes de diferents municipis, en una jornada que es dividirà en tres torns. El primer, de 15:30h a 16:15h, serà per a la competició prebenjamí; el segon, de 16:45h a 17:30h, per als benjamins; i l’últim torn, de 18:00h a 18:45h, està reservat per a la resta de categories: alevins, infantils, cadets, juvenils i júniors.

Els Jocs Escolars de natació continuaran lluny de la ciutat en les dues següents jornades: el 3 de març a l’Agora International School (Sant Esteve Sesrovires) i el 17 del mateix mes a l’Ecole Bel Air (Sant Pere de Ribes). La representació de l’Hospitalet en aquesta competició recau en dues entitats: AESE i CN L’Hospitalet.

Cartell de la 3a jornada de natació (24/02/2018 - Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia)