Trobada Interinstituts de bàsquet 3x3

Aquest dimecres 21 de febrer tindrà lloc la trobada interinstituts de bàsquet 3x3 al Poliesportiu Municipal de Bellvitge "Sergio Manzano". L'hora prevista d'inici seran les 15:30h, en una jornada que tindrà una duració aproximada de dues hores.

  

El format triat per a la trobada serà el de bàsquet 3x3, amb equips que, com a màxim, podran comptar amb sis jugadors a la plantilla. En total, s'han inscrit 14 equips de sis instituts diferents de l'Hospitalet: Europa, Torras i Bages, Mercè Rodoreda, Pedraforca, Bellvitge i Eugeni d'Ors.

Els equips estaran dividits en tres grups i els tres guanyadors, juntament amb el millor segon, es classificaran per a les semifinals. Els partits tindran una durada màxima de 10 minuts. Si abans un equip aconsegueix sumar 12 punts guanyarà el partit.

El sistema de puntuació serà d'un punt per cistella o de dos en cas d'anotar des de més enllà de la línia de triple. Els tirs lliures, a partir de la quarta falta personal, també valdran un punt.

De la mateixa forma que la resta de trobades interinstituts, el guanyador tindrà com a premi un viatge a Port Aventura. De moment, la primera trobada disputada, la de futbol sala, va tenir com a guanyador a un equip de l'institut Eugeni d'Ors. En pròximes setmanes es celebraran la resta d'esports: voleibol, korfball i handbol.

Calendari