La gimnàstica aeròbica arriba a l’Hospitalet

Els Jocs Escolars de gimnàstica aeròbica de la present temporada disputaran la segona jornada al Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano”. L’hora d’inici de la competició està prevista per a les 8:45h i s’allargarà fins a les 12:30h, al matí, i de 14:15h a 17:30h a la tarda.

  

Entre les dues sessions, de 12:20h a 14:00h, es realitzarà una zumba solidària amb motiu de la celebració del Dia de la Dona i en contribució amb la iniciativa d'IDIBELL  per a la investigació del càncer. L'entrada serà lliure i la col·laboració voluntària.

La gimnàstica aeròbica va donar el seu tret de sortida el passat 24 de febrer, en una jornada que va tenir lloc al Pavelló Municipal Sol i Padrís de Sabadell i en la qual es van dur a terme les modalitats de parelles i grups. En aquesta ocasió, a Bellvitge, les disciplines que competiran seran individual, parelles i trios, amb la presència de multitud d’entitats i centres educatius de l’Hospitalet.

La tercera i quarta jornada, previstes pel mes d’abril, tornaran a ser fora de la ciutat. En concret, a Sabadell i Vallirana. La gran final, això sí, serà novament a l’Hospitalet, en una competició que es disputarà al Poliesportiu Municipal del Centre el pròxim 19 de maig.

Ordre de sortida 2a jornada de gimnàstica aeròbica