Última jornada dels Jocs Escolars d'escacs

La temporada 2017/2018 dels Jocs Escolars d’escacs finalitza aquest dissabte 17 de març amb la darrera jornada, que inclourà la novena i la desena ronda. El lloc triat serà novament la Sala d’Actes de l’Institut Torras i Bages, al barri de Can Serra de l’Hospitalet.

   

Els participants, uns 125 nens i nenes de l’Hospitalet, estan convocats a les 16:15h per tal de poder disputar, en primera instància, la novena ronda de la present temporada. Un cop finalitzades les partides es durà a terme la desena, que servirà per acabar de confeccionar la classificació final dels Jocs Escolars 2017/2018.

En acabar les dues rondes, aproximadament a les 18:15h, se celebrarà la cerimònia de lliurament de premis, amb obsequis per a tots els participants. Els tres primers classificats de cada categoria rebran, a més, una petita copa per recompensar la seva temporada. Les categories d’enguany han estat sub8, sub10, sub12, sub14 i sub16.

Els escacs són un dels esports que més han crescut a la ciutat en les dues darreres temporades. L’any passat ja es va assolir un gran èxit aconseguint que participessin prop de 80 nens i nenes de la ciutat. 2018 ha confirmat aquest creixement, superant de forma àmplia el centenar d’esportistes.