Els escacs finalitzen la seva temporada de més participació

Els Jocs Escolars 2017/2018 d’escacs van concloure el passat dissabte amb la disputa de l’última jornada de la present temporada. Novament, l’Institut Torras i Bages del barri de Can Serra va ser testimoni de la gran participació aconseguida enguany, amb 130 nens i nenes de la ciutat competint en cinc categories diferents.

  

Les dues rondes disputades en aquesta última jornada van servir per decidir la classificació final de totes les edats: Sub8, Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16. Els tres primers classificats de cadascuna de les categories va obtenir un trofeu acreditatiu mentre que tots els participants, sense excepció, van rebre una medalla per premiar la seva temporada.

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc en acabar la darrera partida de l’última ronda. El Regidor d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i el Director del Consell Esportiu de l’Hospitalet, Eduard Galí, van ser els encarregats de donar els obsequis a tots els nens i nenes presents a l’Institut Torras i Bages.

Els escacs finalitzen així una temporada històrica quant a nombre de participants, amb 130 infants de l’Hospitalet. Els objectius per al futur passen per continuar augmentant les inscripcions i arribar a tots els indrets de la ciutat.

Quadre d’honor Jocs Escolars 2017/2018 

Sub8

1r - Yimam Salayet (Patufet Sant Jordi)

2n - Marc Palancas (Jake Club)

3r - Quim Casado (Hospitalet-Bellvitge)

 

Sub10

1r - Yuri Harutyunian (Jake Club)

2n - Max Pérez (Patufet Sant Jordi)

3r - Pol Tenesaca (Jake Club)

 

Sub12

1r - Arnau Lana (Tecla Sala)

2n - Elena de Quadras (Hospitalet-Bellvitge)

3r - Izan Regueiro (Hospitalet-Bellvitge)

 

Sub14

1r - Ferran Alia (Jake Club)

2n - Iván Fernández (Escola Canigó)

3r - Marcos Rascón (Tecla Sala)

 

Sub16

1r - Andrei Khmaruk (Torreblanca)

2n - Júlia Alia (Jake Club)

3r - Airald Umbert (Tecla Sala)