Les escoles de bàsquet es tornen a reunir amb una nova trobada

El bàsquet hospitalenc té una nova cita aquest dissabte amb la cinquena trobada d’escoles. El Poliesportiu Municipal del Centre és el lloc escollit per dur a terme aquesta nova jornada amb els més petits i petites de diverses entitats i centres educatius de la ciutat.

  

Adreçada a nens i nenes nascuts els anys 2010 i 2011, la trobada s’iniciarà a les 9:15h i s’allargarà durant dues hores, aproximadament. Com és habitual en aquest tipus de jornades, els partits seran de 12 minuts a temps corregut, sense marcador, amb canvis lliures i en format de 5 per 5 a tota la pista. Un intent d’aproximar-se al màxim al bàsquet real però sense perdre l’esperit lúdic i de diversió que impera en les trobades d’escoles.

La participació, novament, tornarà a reunir a més de 150 infants que practiquen el bàsquet en alguna de les entitats o centres educatius de la ciutat. Una gran oportunitat per poder calibrar l’estat de salut de l’esport base de l’Hospitalet, amb el món de la cistella com a protagonista.

Aquesta serà la cinquena trobada d’escoles de bàsquet que es durà a terme durant la present temporada, després de les quatre anteriors realitzades entre els mesos de novembre i febrer. Està prevista l’organització de dues més, el 21 d’abril a l’escola Enric d’Ossó i el 12 de maig novament al Poliesportiu Municipal del Centre.

La data límit per inscriure equips és el pròxim dijous 22 de març a les 14:00h.