Nova trobada de mini futbol sala a l’Hospitalet

El Poliesportiu Municipal del Gornal acollirà aquest dissabte 7 d’abril, a partir de les 9:00h, la tercera trobada de mini futbol sala, amb la presència de nombroses entitats i centres de la ciutat. La jornada està adreçada a nens i nenes en edat infantil, nascuts els anys 2012 i 2013.

  

Les trobades de mini futbol sala és un format que des del seu inici, ara fa dues temporades, ha causat un gran impacte i acceptació entre les entitats i centres participants. Pensades pels més petits i petites, s’aconsegueix que molts joves esportistes de la ciutat tinguin una de les seves primeres experiències esportives en un ambient lúdic i divertit.

Com és habitual, la jornada es dividirà en partits de 12 minuts, a temps corregut, canvis lliures i sense marcador. Un format ideal per tal que tots els nens i nenes tinguin opció de jugar i divertir-se amb els seus companys.

Les dues primeres trobades de mini futbol sala d’aquesta temporada van ser a les instal·lacions Gol a Gol, una ubicació de qualitat que va agradar molt als nens i nenes participants. En aquesta ocasió, però, es torna al format habitual, en un poliesportiu municipal de màxima qualitat, on els infants i els familiars podran tenir una experiència del tot satisfactòria.

Després d’aquesta tercera trobada restarà una quarta i última, prevista pel mes de maig. Amb data i lloc encara per confirmar, la darrera jornada posarà punt i final a una de les activitats que millor projecten l’aposta per l’esport base del Consell Esportiu de l’Hospitalet.