Natació i escacs, protagonistes del cap de setmana

La natació i els escacs seran les dues disciplines més destacades de la nova jornada d’esport escolar que tindrà lloc aquest cap de setmana a l’Hospitalet, conjuntament amb altres esdeveniments que es duran a terme fora de la ciutat.

 

En concret, la natació disputarà la sisena jornada de la present temporada, en el retorn d’aquest esport a la ciutat després de les dues últimes competicions, disputades a Sant Esteve Sesrovires i Sant Pere de Ribes. Les Piscines Municipals de l’Hospitalet serà el lloc on es celebrarà aquest nou esdeveniment que posarà a prova als nedadors i nedadores en les modalitats de braça, esquena i relleus.

La jornada s’iniciarà dissabte a les 15:30h i està previst que s’allargui fins a les 19:00h. Participaran nedadors i nedadores des de categoria prebenjamí fins a júniors, en una jornada que tindrà a dues entitats de la ciutat: CN L’Hospitalet i AESE.

Els escacs, per la seva banda, ja han finalitzat la temporada actual però es disputarà, també aquest dissabte, una jornada de partides simultànies. El principal objectiu serà promocionar aquest esport entre nens i nenes de la ciutat en una modalitat que resulta molt atractiva per als més petits. La trobada serà a partir de les 16:30h a l’Escola Sant Jaume del barri de La Torrassa.

Fora de l’Hospitalet, la gimnàstica tindrà una presència notable. L’aeròbica durà a terme la tercera jornada al Pavelló del Nord de Sabadell mentre que la rítmica estrenarà la fase de conjunts al Complex Esportiu Municipal de La Mar Bella, a Barcelona. En ambdós esdeveniments hi haurà presència d’entitats i centres de la ciutat.