Trobada interinstituts de korfball

Aquest dimecres 25 d'abril se celebrarà la trobada interinstituts de korfball, en una jornada que es durà a terme al Poliesportiu Municipal de Bellvitge "Sergio Manzano", des de les 9:00h i fins a les 13:45h, aproximadament.

  

La jornada tindrà la participació de 28 equips de cinc instituts de la ciutat. En concret, participaran estudiants del Pedraforca, Mercè Rodoreda, Torras i Bages, Eugeni d'Ors i Eduard Fontserè, sumant un total de prop de 300 joves de l'Hospitalet.

Els 28 equips estaran dividits en quatre grups de set conjunts. Els dos primers classificats es classificaran per als quarts de final, previstos per a les 12:45h.

L'esport del korfball consisteix en introduir la pilota dins una cistella situada a 3,5 metres. Els equips, de vuit jugadors, estan formats per quatre nois i quatre noies, de forma obligatòria, que es divideixen, a la seva vegada, en quatre defensors i quatre atacants. Inventat a principis del segle XX, en els darrers anys ha agafat popularitat per ser dels pocs esports que promouen els conjunts mixtes.

El korfball és el quart esport del qual es disputa la trobada interinstituts, després d'haver organitzat les de futbol sala, amb l'Eugeni d'Ors com a campió; la de bàsquet, guanyada pel Mercè Rodoreda; i la de voleibol, que va tenir com a primer classificat a l'Eugeni d'Ors.

El guanyador de la trobada de korfball tindrà com a premi un viatge a Port Aventura, juntament amb els campions de futbol sala, bàsquet i voleibol. A ells s'unirà el millor equip de la darrera trobada interinstituts, la d'handbol, que se celebrarà durant el mes de maig.

Calendari trobada interinstituts de korfball