Última jornada de tennis taula a l’Hospitalet

El cap de setmana tindrà, novament, diferents esdeveniments d’esport escolar a la ciutat, amb l’última jornada de tennis taula com al més destacat. També es disputarà una nova trobada d’escoles de bàsquet, aquest cop al Col·legi Pare Enric d’Ossó.

 

La jornada de tennis taulà serà la cinquena, servint com a punt final de la temporada. Diferents esportistes de l’Hospitalet i el Baix Llobregat han competit des del passat mes de gener i disputaran aquesta darrera trobada, en la qual es repartiran medalles per a tots els participants. La jornada es durà a terme des de les 10:00h del matí a les instal·lacions del Club Tennis Taula L’Hospitalet, al barri de Santa Eulàlia.

Per la seva banda, les escoles de bàsquet tenen una nova cita, en una trobada molt especial, sent l’única que se celebra en un centre educatiu de la ciutat. El Col·legi Pare Enric d’Ossó serà el lloc on es reuniran desenes de nens i nenes de la ciutat, representant als seus respectius clubs i centres, en una jornada que tornarà a tenir l’ambient lúdic i divertit com a principal protagonista.

El format no variarà respecte al de les passades edicions, disputant-se partits de cinc contra cinc, a temps corregut, amb canvis lliures i sense marcador ni resultat final. La setena trobada està prevista per al 26 de maig, al Poliesportiu Municipal del Centre.