El Consell Esportiu presenta les seves accions per promoure els valors a l’esport

El Consell Esportiu de l’Hospitalet presentarà aquest dimecres 25 d’abril les seves propostes per tal d’aconseguir un esport en el qual el bon comportament i el joc net siguin protagonistes. La cita serà a les 19:00h a l’Equipament Municipal Carrilet (Espai Jove Ca N’Arús), a l’Avinguda Carrilet 312.

  

La presentació inclourà algunes de les accions que el Consell Esportiu ja està duent a terme per tal de promoure els valors de l’esport, com ara les classificacions paral·leles, actives des de l’inici de la segona fase de la present temporada, i el concurs fotogràfic, que ja es va estrenar el passat any.

El plat fort serà la presentació oficial del Codi Ètic, un document en el qual s’explica què s’espera de tots els actors que tenen incidència en el món de l’esport escolar. Publicat fa una setmana, moltes entitats esportives s’han adherit, a més dels mitjans de comunicació públics de l’Hospitalet.

Una altra de les novetats d’aquest any serà la Festa dels Valors, un acte que se celebrarà en acabar la temporada, el 7 de juny a l’Auditori Barradas. Aquest nou esdeveniment servirà per premiar als equips més nets dels Jocs Escolars 2017/2018, anunciar el guanyador o guanyadora del Concurs Fotogràfic i lliurar el Premi Juan Antonio Bastante, un guardó que commemora la trajectòria d’una figura pública de l’esport escolar.

La presentació inclourà una taula rodona amb Àlex Porqueras, Anna Bofill i Guillem Río, membres del Codi Ètic del Consell Esportiu de l’Hospitalet, que duran a terme un debat obert a tots els presents. També assistiran Cristian Alcázar, Regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet, i Eduard Galí, Director del Consell Esportiu.