Els Jocs Escolars de natació posen punt final a la piscina de Santa Eulàlia

Els Jocs Escolars de natació disputaran l’última jornada a la piscina del Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia, el pròxim dissabte a partir de les 15:00h, amb la presència d’uns 250 nens i nenes de diferents poblacions catalanes.

  

Aquesta darrera jornada està reservada per a les modalitats de lliure, papallona i relleus, en una competició que comptarà amb la presència de dos clubs hospitalencs, el CN L’Hospitalet i l’AESE, a més d’altres moltes entitats de fora la ciutat.

La competició es dividirà en tres grans blocs, el primer dels quals està reservat per als més petits, els prebenjamins. Un cop finalitzada aquesta part de la jornada competiran els benjamins, mentre que la resta de categories, des d’alevins fins a júniors, seran els últims en nedar. Segons les previsions, la jornada s’allargarà fins a les 19:00h.

Els Jocs Escolars de natació han estat organitzats, de forma conjunta, pels Consells Esportius de l’Hospitalet, el Baix Llobregat i el Garraf. En total, s’han disputat set jornades al llarg de la temporada 2017/2018, quatre de les quals han estat a l’Hospitalet. Les tres restants van tenir lloc a Sitges, Sant Esteve Sesrovires i Sant Pere de Ribes.

Fora de la ciutat, l’esport escolar tindrà dos esdeveniments destacats. La gimnàstica artística iniciarà la fase final al CEM La Mar Bella mentre que la gimnàstica aeròbica disputarà la seva quarta jornada al Pavelló Municipal de Vallirana. En totes dues competicions hi haurà presència d’entitats i centres de l’Hospitalet.