L’Hospitalet acull diverses finals de les fases de sector d’esports d’equip

Les fases de sector d’esports d’equip es disputaran aquest cap de setmana, amb l’Hospitalet exercint com a seu de moltes de les competicions de futbol sala, futbol 7 i bàsquet. Les fases de sector són disputades per als millors equips classificats en les diferents lligues locals, exercint com a fase prèvia dels diferents Campionats de Catalunya.

  

En futbol sala, el Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano” serà l’escenari on es disputarà la competició aleví masculina i juvenil masculina, amb el CE Fax Torras i Bages i el Bellsport com a representants, respectivament. Altres entitats i centres de la ciutat disputaran la seva competició a indrets de la geografia catalana.

El futbol 7 tindrà com a seu el Municipal de Can Buxeres, també amb dues categories: infantil masculí i cadet masculí. El Gornal i l’Hospitalense seran els dos equips de l’Hospitalet que competiran en aquesta fase, juntament amb les altres entitats que disputaran els seus partits lluny de la ciutat.

El bàsquet, per la seva banda, serà l’esport amb més presència a l’Hospitalet, amb quatre categories: benjamí masculí, amb el CB Sant Josep Obrer; aleví femení, amb el CE Joventut L’Hospitalet; i cadet i juvenil masculí, amb el Bellsport com a representant de la ciutat a les dues categories. El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa acollirà les diferents competicions.

El voleibol, per la seva banda, no disputarà cap fase de sector a la ciutat però sí que tindrà presència hospitalenca. AECS Tecla Sala, Institut Europa, Bisbe Berenguer, Mercè Rodoreda i CEV L’Hospitalet competiran a diferents ciutats catalanes.

A més de les fases de sector, l’esport individual tindrà protagonisme amb noves jornades de judo, gimnàstica artística i gimnàstica rítmica. Les tres disciplines comptaran amb entitats i centres de l’Hospitalet.

Horari fases de sector