El Consell Esportiu organitza la primera edició de la Festa dels Valors

El pròxim dijous 7 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc la primera edició de la Festa dels Valors, una jornada que té com a principal objectiu reconèixer el comportament i actuació de diferents actors de l’esport escolar. El lloc triat és l’Auditori Barradas.

  

La Festa dels Valors sorgeix aquest any com una de les propostes del Comitè Ètic del Consell Esportiu de l’Hospitalet. En aquest acte es lliuraran els trofeus als guanyadors de les diferents classificacions en valors de la temporada 2017-2018, a més de realitzar un petit reconeixement a representants de l’esport Individual, tutors de joc, entrenadors i entitats per la seva transmissió positiva de valors i foment de L’Esport Inclusiu.

La Festa dels Valors també donarà a conèixer al guanyador del tercer Premi “Juan Antonio Bastante”, un guardó que premia la trajectòria d’una persona a l’esport escolar de l’Hospitalet, així com el guanyador i finalistes del 2n concurs fotogràfic “El Consell Esportiu i els valors a l’esport”, competició que enguany ha rebut 80 propostes.

La Festa dels Valors comptarà amb la presència de gran part de les entitats i centres que formen l’esport escolar de la ciutat, així com del Regidor d’Esports, Cristian Alcázar, i el Director del Consell Esportiu, Eduard Galí.

 Preguem confirmeu la vostra assistència a l’acte per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per motius d’aforament.