La Festa dels Valors reparteix guardons entre els esportistes de millor comportament

La primera edició de la Festa dels Valors va ser el colofó a una temporada en la qual el joc net ha estat present en el dia a dia del Consell Esportiu. La celebració va incloure els premis de les classificacions en valors, el concurs fotogràfic, diferents mencions especials i el plat fort de la tarda, el tercer premi Juan Antonio Bastante.

  

Miguel López “Miguelín” va ser el gran protagonista, rebent a última hora de la tarda el premi Juan Antonio Bastante. Creat ara fa tres anys, el guardó reconeix la trajectòria d’una persona dins l’àmbit dels Jocs Escolars. Àrbitre de futbol sala durant més de 20 anys, ha col·laborat també en totes les activitats organitzades pel Consell Esportiu, com Diades, Cross i jornades d’esport dansa i gimnàstica. Miguel López s’uneix d’aquesta manera als altres dos guanyadors d’aquest guardó: Josep Augué i Cris Plaza.

Abans, la jornada va repartir premis als equips que han destacat pel seu joc net, guanyant la classificació paral·lela en valors. 16 conjunts, de diferents categories i esports, van rebre un merescut homenatge pel seu exemplar comportament, aconseguit gràcies a la col·laboració de tots els components de l’equip, des dels esportistes fins als monitors, passant també pels familiars.

Una festa que va tenir també un petit reconeixement a persones que col·laboren amb el Consell Esportiu i que han demostrat una especial sensibilitat per promoure els valors positius de l’esport. Aquestes mencions especials van recaure sobre Joan Aragonés, entrenador del benjamí “B” de futbol 7 del Xaloc; Albert Alquézar, tutor de joc de futbol 7; Sara Díaz, responsable de diferents grups de gimnàstica; Esther Fàbregas, de la Fundació Ronald McDonalds; i a l’Associació ALPI, per la seva promoció de l’esport inclusiu.

Per la seva banda, el concurs fotogràfic va repartir també els tres premis a les millors imatges que reflecteixen els valors positius de l’esport. La foto guanyadora va ser la realitzada per Txus Villanova d’un dels equips del Can Buxeres de futbol, mentre que les dues finalistes van ser Paula Martínez i Romina García, per imatges de la secció de bàsquet de l’AESE.

La Festa dels Valors va reunir a prop de 200 persones a l’Auditori Barradas que, a més d’assistir al lliurament de premis, van poder gaudir de diferents actuacions a càrrec de Jordi Diz, el CGA L’Hospitalet i el monologuista Jordi Díez.

 

GUARDONS FESTA DELS VALORS 2018

 

CONCURS FOTOGRÀFIC

Finalista: Romina García

Bàsquet AESE

Finalista: Paula Martínez

Bàsquet AESE

Guanyador: Txus Villanova

FC Can Buxeres

 

CLASSIFICACIONS EN VALORS

Futbol 7 Mini

 UD UNIFICACIÓN BELLVITGE

Futbol 7 Prebenjamí

 FE L'HOSPITALET ATLÈTIC "B"

Futbol 7 Benjamí

COL·LEGI XALOC "B"

Futbol 7 Aleví

COL·LEGI XALOC

Futbol 7 Infantil/Cadet

FE L'HOSPITALET ATLÈTIC "A" 

 

 

Bàsquet Benjamí 

 AESE “1”

Bàsquet Aleví

CE JOAN XXIII "B"

 

 

Voleibol Aleví

AECS - TECLA SALA "B"

Voleibol Educació Secundària

CEV L'HOSPITALET "C"

 

Futbol Sala Prebenjamí

 AFA PERE LLISCART

Futbol Sala Benjamí

ESCOLA SANT JAUME "A"

Futbol Sala Aleví

ESCOLA SANT JAUME "A"

Futbol Sala Infantil

CLUB NARGÓ "B"

Futbol Sala Cadet

AEE MARGARIDA XIRGU

Futbol Sala Juvenil

AEE PEDRAFORCA

Futbol Sala Júniors/Joves

AEE MERCÈ RODOREDA

 

MENCIONS ESPECIALS

Entrenador

Joan Aragonés (benjamí Xaloc “B”)

Tutor de joc (àrbitre)

Albert Alquézar (Futbol 7)

Esport Individual

Sara Díaz

Esport solidari

Esther Fàbregas (Ronald McDonalds)

Esport inclusiu

Associació ALPI

 

3r PREMI JUAN ANTONIO BASTANTE

 

Miguel López “Miguelín”

Àrbitre de futbol sala durant més de 20 anys, col·laborador habitual en diferents activitats i membre dels Comitès d’Apel·lació i Ètic.