Les fases finals continuaran aquest cap de setmana

Una de les novetats d'aquest any, les fases finals d'esports d'equip, van tenir l'estrena el passat cap de setmana amb un enorme èxit de participació i assistència, en un nou format que ha fet molt més atractiva la competició. El pròxim dissabte tindran lloc la resta.

  

El futbol sala serà l'esport amb més presència, amb tres fases finals. En categoria Infantil, Bellsport "B", Pla de Llobregat, Nargó "A" i Sant Jaume intentaran guanyar la competició al Fum d'Estampa. El Poliesportiu del Gornal, per la seva banda, serà la seu de les competicions Cadet (Pep Ventura, Joan XXIII, Eduard Fontserè i Margarida Xirgu) i Juvenil (Invictus, Margarida Xirgu, Eduard Fontserè i Bellsport).

Fases finals Futbol Sala

Quant al futbol 7, les dues competicions restants es duran a terme al Municipal de Pubilla Casas. La categoria Infantil/Cadet tindrà com a participants a AD El Tiempo, FE L'Hospitalet Atlètic i els equips "A" i "B" de la UD Gornal. En femení, els quatre equips que es disputaran el títol seran el Sant Fost, el Lliçà de Munt i l'"A" i el "B" de la Unificación Bellvitge.

Fases finals Futbol 7

El voleibol, per la seva banda, també tindrà dues fases finals, que es disputaran al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord. Pau Sans, Busquets i Punset, AECS Tecla Sala i CEV L'Hospitalet, en categoria aleví; i Bisbe Berenguer, Pedraforca, Institut Bellvitge "B" i CEV L'Hospitalet, en Educació Secundària, seran els participants.

Fases finals Voleibol

El passat cap de setmana ja es van disputar les fases finals d'altres categories i del bàsquet. Joventut L'Hospitalet (Futbol Sala - Benjamí), Pep Ventura "B" (Futbol Sala - Aleví), Unificación Bellvitge (Futbol 7 - Benjamí), Escola RCD Espanyol (Futbol 7 - Aleví), AESE "1" (Bàsquet - Benjamí) i Joan XXIII "B" (Bàsquet - Aleví) van ser els primers guanyadors de les fases finals del Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Fases finals Bàsquet