Nou cap de setmana d’esport escolar amb molta activitat, tant en esports individuals com en disciplines d’equip. Cinc esdeveniments destaquen per sobre de la resta, amb dos d’ells disputant-se a l’Hospitalet.

Dels que se celebren a la nostra ciutat, el primer a arribar serà la quarta trobada d’escoles de bàsquet, que en aquesta ocasió tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia. Com és habitual en aquest tipus de jornades, els partits seran de 12 minuts a temps corregut, sense marcador i amb canvis lliures, afavorint així la participació de tots els nens i nenes. La trobada s’iniciarà a les 9:30h i tindrà una duració aproximada de tres hores.

També a l’Hospitalet, en concret a l’Institut Torras i Bages, es durà a terme la quarta jornada d’escacs dels Jocs Escolars d’enguany. Aquesta trobada servirà per celebrar la setena i vuitena ronda de la temporada, en una disciplina que està comptant amb la participació de més de 120 nens i nenes de la ciutat. La jornada s’iniciarà a les 16:30h i s’espera que finalitzi al voltant de les 19:00h.

Fora de l’Hospitalet, es disputaran tres esdeveniments d’esports individuals. Dos d’ells, la gimnàstica artística i la gimnàstica aeròbica, s’estrenaran aquesta temporada amb la participació de diferents entitats i centres de la ciutat. Per la seva banda, la natació disputarà la quarta jornada dels Jocs Escolars 2018/2019, a partir de les 15:30h a l’Agora International School de Sant Esteve Sesrovires.

Per últim, i com és habitual, el cap de setmana estarà ple de partits dels diferents esports d’equip, en una nova jornada de la segona fase de les disciplines col·lectives.