Com ja sabeu, ahir dijous va caure una forta tempesta a la nostra ciutat, amb unes dades pluviomètriques molt importants. Com a conseqüència d’aquesta pluja, s’ha fet malbé el circuit original del Cross Escolar, deixant-lo impracticable per poder realitzar l’activitat. És per això que, per tal de garantir la seguretat de tots els participants, el Consell Esportiu L’Hospitalet ha decidit fer aquests canvis:

1. Categories Infantil, Cadet/Juvenil i Solidària: la prova es realitzarà en sentit contrari a com estava previst, iniciant-se a l’interior del camp de beisbol i finalitzant dins de l’esplanada on se situava el “Cirque du Soleil”.

2. Categories Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví: l’arc de sortida estarà al costat de l’escenari, i es realitzarà també en sentit contrari a l’habitual, girant a la dreta pel carrer de la Feixa Llarga i finalitzant també dins de l’esplanada on se situava el “Cirque du Soleil”.

Preguem disculpeu les molèsties que puguem ocasionar, però considerem que el més important és que un esdeveniment tan gran com és el Cross Escolar Solidari es pugui realitzar en unes òptimes condicions de seguretat.