Vols sentir-te com un jugador de Primera Divisió? El Consell Esportiu de l’Hospitalet, Linkmotor i Hyundai presenten una oportunitat única per tal de gaudir d’una experiència inoblidable per a tots aquells nens i nenes que viuen el futbol de forma apassionada.

Què et semblaria participar una setmana al campus de l’Atlètic de Madrid? Es tracta d’un exclusiu programa de futbol on els nens i nenes seleccionats tindran l’oportunitat d’entrenar, aprendre i respirar l’atmosfera d’un dels clubs més importants d’Espanya i Europa, l’Atlètic de Madrid. El campus tindrà sessions exclusives amb entrenadors de l’entitat, sota la metodologia del club i dins el complex esportiu oficial del club matalasser.

A més, el campus inclourà una visita guiada pel Wanda Metropolitano, per la ciutat de Madrid i l’allotjament serà a la mateixa residència de l’Atlètic. Una experiència increïble que, de ben segur, serà recordada pel guanyador durant tota la vida.

Què has de fer per participar?

El Consell Esportiu de l’Hospitalet i Linkmotor ofereixen l’oportunitat de gaudir del Campus de l’Atlètic de Madrid a un nen o nena que participi en els Jocs Escolars de l’Hospitalet i que estigui en categoria de futbol o futbol sala infantil (nascuts els anys 2005 i 2006). El guanyador o guanyadora gaudirà de l’experiència amb totes les despeses incloses, tant l’allotjament a la residència com el desplaçament fins a Madrid.

Tots aquells infants que vulguin participar han d’apropar-se, acompanyats del seu pare o mare, a les instal·lacions de Hyundai Linkmotor de L’Hospitalet, situades a l’Avinguda Carrilet 191, i dirigir-se a l’exposició de vendes. Allà, hauran d’omplir la targeta facilitada pel concessionari i entrar, així, en el sorteig que es durà a terme el dissabte 1 de juny, dins el marc de celebració de la Diada de l’Esport Escolar de l’Hospitalet.

L’horari per poder apropar-se a Hyundai Linkmotor serà de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:00. Els dissabtes el concessionari romandrà disponible de 10:00h a 14:00h. La data límit per fer-ho serà el pròxim dijous 30 de maig.

Què passa si guanyo?

Un cop realitzat el sorteig demanarem al guanyador o guanyadora la documentació necessària per realitzar la inscripció al campus de l’Atlètic de Madrid. Amb totes les despeses pagades, el nen o nena només s’haurà de preocupar de fer les maletes i estar a punt el dia 14 de juliol, data d’inici del campus.