El pròxim dissabte 16 de març, el Consell Esportiu de l’Hospitalet, conjuntament amb la secció de bàsquet de l’AESE, organitzarà la primera trobada per a escoletes de bàsquet, adreçada a nens i nenes en edat d’educació infantil: P3, P4 i P5.

La trobada tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia i es dividirà en dos torns. El primer s’iniciarà a les 9:30h i estarà dissenyat per infants de P3 i P4, amb diferents estacions relacionades amb el bàsquet, com jocs dirigits, circuits motrius i partidets. En el segon torn, a partir de les 10:15h, els nens i nenes de P5 participants jugaran partits 4×4.

Aquell nen o nena que no vulgui jugar partit, podrà realitzar altres activitats a la mateixa pista i sota l’atenció dels entrenadors i entrenadores presents a la jornada, com jocs amb material divers, circuits, etc.

Tots aquells centres o entitats que estigueu interessats a participar, preguem que ho comuniqueu com més aviat millor, així com el nombre de nens i nenes de cada grup d’edat que assistiran. Tots els participants han d’estar inscrits i mutualitzats al programa Playoff.