Cos tècnic

Els Jocs Escolars de l’Hospitalet en l’època democràtica s’inicien el 1977, organitzats per l’antic Patronat Municipal d’Esports. Durant els anys 80, tot el personal tècnic estava format per treballadors de l’Ajuntament: Antonio Moreno, Laureano Casado, Conxita Soler, Antonio Yeste, Loli Taula, Manuel Rodríguez, Jesús Mayo o Montse Flamarich.

Amb la creació, el 1992, del Consell Esportiu Barcelonès Sud de l’Hospitalet aquests treballadors van ser progressivament destinats a altres tasques dins de l’Ajuntament. En el seu lloc el Consell Esportiu va contractar a personal, entre els quals van destacar Pedro Toribio, Juan Manuel Peña, Maite Mata i el Secretari Tècnic durant 16 anys, Cris Plaza.

L’actual organigrama del Consell Esportiu, en la seva part professional, està format pels següents membres: el director, Eduard Galí, i sis treballadors més: Jorge García, Mariano García, David Trujillo, Mercedes Hernández, Andrés Barranco i Andrés Rubio. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 15.30 a 20.00h, i els dimarts i dijous de 10.30 a 13.30 hores.

El Consell Esportiu compta amb una plantilla pròpia d’àrbitres i jutges per a la competició, així com de monitors i tècnics per als programes d’Iniciació Esportiva, Esport Jove i les activitats esportives extraescolars als centres educatius de L’Hospitalet. A més, té convenis de col·laboració amb les regidories d’Esport i Joventut i la d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet, així com amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Cada any es realitzen cursos de formació per a àrbitres, jutges, entrenadors, delegats i AMPAS, normalment en els mesos d’estiu. El Consell Esportiu de l’Hospitalet pertany a la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona (ATCEB). I col·labora estretament en l’organització d’alguns esports amb altres Consells Esportius veïns.

Eduard Galí
Eduard Galí

Director

edugali@cehospitalet.org

David Trujillo
David Trujillo

Esports individuals i Promoció

dtrujillo@cehospitalet.org

Andrés Rubio
Andrés Rubio

Comunicació i xarxes socials

arubio@cehospitalet.org

Jorge García
Jorge García

Esports d'equip

jgarcia@cehospitalet.org

Andrés Barranco
Andrés Barranco

Esports individuals i Promoció

abarranco@cehospitalet.org

Mariano García
Mariano García

Esports individuals i Promoció

marianogarcia@cehospitalet.org

Mercedes Hernández
Mercedes Hernández

Atenció al públic i gestió econòmica

mercecheca@cehospitalet.org