El Cross Escolar Solidari ha aconseguit reunir a centenars d’infants i joves, molts d’ells representant entitats i centres de la ciutat, en una autèntica festa de l’esport de l’Hospitalet.

Un Cross que ha hagut de realitzar canvis d’última hora com a conseqüència de totes les pluges que han caigut a l’Hospitalet durant els darrers dies. L’habitual circuit, que passava principalment per zones de sorra, tenia encara multitud de basals i fang, un fet que podia provocar relliscades i incidents. L’organització ha variat el recorregut per fer acabar totes les curses a l’esplanada on se situava el ‘Cirque du Soleil’, completament asfaltada i, per tant, més segura. Només els corredors més grans, de categoria infantil cap amunt, han hagut de córrer per zones de sorra. Els petits, per seguretat, han gaudit d’un circuit asfaltat.

El Cross Escolar ha tornat a comptar amb una Cursa Solidària, competició dissenyada per recaptar fons per a una causa, que aquest any ha estat la casa Ronald McDonald Barcelona, on viuen nens i nenes amb malalties greus juntament amb les seves famílies. L’èxit de la Cursa Solidària ha permès que s’hagin recaptat 970 euros, gràcies a les aportacions dels participants i del mateix Consell Esportiu de l’Hospitalet.

La satisfacció generalitzada, d’infants, joves i adults, ha estat la tònica d’un Cross que ha tingut pràcticament 2.000 participants arribats a meta, superant la xifra d’edicions anteriors

CLASSIFICACIONS CROSS ESCOLAR SOLIDARI 2018