Cursa solidària

La Cursa Solidària serà la darrera de les dotze curses que es realitzaran aquest any i tindrà la sortida a les 12:40 hores. Modifiquem així l’horari per afavorir la màxima participació de les famílies.

Hem augmentat el recorregut per tal de fer-la més atractiva, de manera que els participants recorreran una distància de 2500 metres.

La causa escollida en aquesta ocasió és la Casa Ronald McDonald Barcelona que sota el lema “Mantengamos a las familias cerca” realitzen una meravellosa tasca per les famílies amb nens/es amb greus malalties.

El preu per participar en aquesta cursa serà de 2 euros (que aniran íntegrament destinats a la causa solidària). També hi haurà la possibilitat de realitzar una aportació adquirint el dorsal 0 (contribució econòmica sense participar a la cursa). El Consell Esportiu contribuirà aportant a la fundació Casa Ronald McDonald 2 euros més per cada dorsal.

Tots els esportistes rebran una motxilla que portarà dins un lanyard, pomes, aigües, sucs i més sorpreses a l’arribada a meta. A més, els tres primers classificats de la cursa (masculins i femenins) rebran en acabar la cursa a la tarima de la zona de sortida premis (xecs) en material esportiu per valor de:

  • 60 € primer classificat
  • 40 € segon classificat
  • 25 € tercer classificat

A partir del dia 5 de novembre us podreu inscriure a la cursa presencialment a les nostres oficines (Carrer Digoine número 29). El mateix dia de la cursa també podreu realitzar la vostra inscripció o adquirir el dorsal 0 a les carpes informatives col·locades a la zona de sortida.

Full d’inscripció