Documentació

Pautes a seguir en cas d’accident esportiu per a tots els participants dels Jocs Escolars. Imprescindible seguir els passos per tal de no tenir cap problema a l’hora de ser atès en els centres mèdics concertats.

Accés al programa Playoff, aplicació amb la qual el Consell Esportiu de l’Hospitalet gestiona les inscripcions, llicències i competicions. Imprescindible el seu coneixement i ús.

Reglament de disciplina esportiva de totes les competicions organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. Normes pensades, principalment, per assegurar el bon funcionament de partits, esdeveniments i trobades, sense oblidar el caràcter formatiu i pedagògic.

Memòria de totes les activitats realitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet durant la temporada 2017/2018, des d’esdeveniments esportius fins a actes oficials com la Festa dels Valors, una de les darreres novetats.

Tota la informació necessària sobre els 42ns Jocs Escolars, corresponents a la temporada 2018/2019. El Consell Esportiu de l’Hospitalet serà, novament, l’entitat encarregada de l’organització de diverses disciplines esportives, a més d’esdeveniments puntuals.

Dates clau de la temporada 2018/2019, amb l’inici i desenvolupament dels Jocs Escolars, a més d’esdeveniments especials com el Cross Escolar, la Diada de l’Esport Escolar o la Festa dels Valors.

Revista de la temporada 2017/2018, corresponent als 41ns Jocs Escolars. Centenars d’imatges, informació, classificacions, esdeveniments i moltes coses més.