El cap de setmana arriba amb dos esdeveniments esportius organitzats a l’Hospitalet, la cinquena jornada d’escacs, penúltima de la temporada, i una nova trobada d’escoles de bàsquet, adreçada a nens i nenes del 2011 i 2012.

Serà la trobada de bàsquet la que arribarà primer, a partir de les 9:30h, en una jornada que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia. Com és habitual, l’esdeveniment reunirà a diferents entitats i centres de la ciutat, en partits de 12 minuts, sense marcador i amb canvis lliures, afavorint la participació de tots els nens i nenes. Serà la cinquena trobada d’enguany, restant dos per jugar-se.

Els escacs també arribaran a la cinquena jornada i, novament, es duran a terme a l’Institut Torras i Bages. A partir de les 16:30h es disputaran la novena i desena ronda, en una competició que reuneix a més de 120 infants de la ciutat i que encara ja el tram final. Després d’aquesta jornada només restarà una, amb les dues rondes finals, que se celebrarà el 27 d’abril.

Fora de la ciutat, el judo disputarà la 3a ronda de les categories benjamí i infantil-cadet. El CEM La Mar Bella de Barcelona serà l’escenari escollit en una competició que comptarà amb la presència d’una entitat de la ciutat, el Judo Club L’Hospitalet.

D’altra banda, com cada cap de setmana, es disputarà una nova jornada d’esports d’equip, amb desenes d’entitats i centres escolars disputant els seus respectius partits per tota la ciutat.