Dues activitats de les més multitudinàries del Consell Esportiu de l’Hospitalet tindran el seu inici aquest cap de setmana. D’una banda, la primera trobada d’escoles de bàsquet i, de l’altra, la primera jornada dels Jocs Escolars d’escacs.

La primera a arribar serà la trobada d’escoles de bàsquet, que tindrà el seu tret de sortida a les 9:15h. El lloc triat per a aquesta primera jornada serà el Poliesportiu Fum d’Estampa i, com sempre, s’espera la participació de desenes d’infants de la ciutat i de moltes de les entitats i centres educatius que practiquen bàsquet a l’Hospitalet.

Les normes seran similars a les de temporades anteriors, amb partits de cinc contra cinc a tota la pista, amb canvis lliure i temps corregut, afavorint així la participació del màxim nombre d’infants.

D’altra banda, l’Institut Torras i Bages tornarà a ser la seu de la gran majoria d’activitats d’escacs organitzades pel Consell Esportiu. Aquest dissabte, a les 16:30h, tindrà lloc la primera jornada, que inclourà les dues rondes inicials dels Jocs Escolars 2018/2019.

Aquest any, en concret, estan previstes sis jornades, en una competició que s’estendrà fins al pròxim 27 d’abril i que tornarà a reunir a més de 100 nens i nenes de l’Hospitalet.