S’apropa un intens cap de setmana d’esport escolar, amb la disputa de la darrera jornada de la primera fase d’esports d’equip i trobades de bàsquet, tennis taula i gimnàstica rítmica.

Divendres a la tarda ja es començaran a disputar els primers partits de l’última data de tres esports col·lectius: bàsquet, futbol sala i futbol 7. El voleibol, per la seva banda, ja va acabar la primera fase fa uns dies i començarà ara la segona, amb un grup aleví i tres d’educació secundària.

Dissabte al matí, a les 9:15h, arribarà la primera trobada d’escoles de bàsquet de l’any 2019, la tercera de la temporada. En aquesta ocasió, el Poliesportiu Municipal del Gornal serà el lloc on es reuniran desenes de nens i nenes nascuts els anys 2011 i 2012, representant a moltes entitats i centres escolars de la ciutat.

Una mica més tard, a les 10h, s’iniciarà la tercera jornada dels Jocs Escolars de tennis taula, competició organitzada de forma conjunta pel Consell Esportiu de l’Hospitalet i el del Baix Llobregat, Aquesta tercera data tindrà lloc a la nostra ciutat, a les instal·lacions del Club Tennis Taula L’Hospitalet i s’espera la presència d’uns 20 infants.

Per últim, fora de l’Hospitalet, es disputarà la primera jornada de la temporada de gimnàstica rítmica, al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella de Barcelona. Un tret de sortida que comptarà amb la participació de nombroses gimnastes de la nostra ciutat, representant l’AE Bellsport i el CE Jaume Balmes.