El cap de setmana d’esport escolar arriba amb dos grans esdeveniments celebrats a l’Hospitalet: la primera jornada d’esport dansa i la segona trobada de mini futbol sala.

L’esport dansa debutarà aquesta temporada, amb una primera jornada que es durà a terme al CEM L’Hospitalet Nord a partir de les 9:00h. Amb tres torns, s’espera que més de 500 infants de la ciutat hi siguin presents per tal de mostrat tot el que han après des de principi d’any. Novament, l’ambient festiu i lúdic serà l’autèntic protagonista d’aquesta jornada d’exhibició.

El futbol sala, per la seva banda, celebrarà la segona trobada de l’any, adreçada als més petits de les entitats i centres de l’Hospitalet. En aquesta ocasió, el lloc seleccionat és el Poliesportiu Municipal del Gornal, on infants nascuts els anys 2013 i 2014 gaudiran d’una de les seves primeres experiències esportives, amb partits sense marcador, amb canvis lliures i temps corregut.

D’altra banda, la gimnàstica rítmica disputarà la seva segona fase individual, novament al CEM La Mar Bella de Barcelona. AE Bellsport i CE Jaume Balmes seran les dues entitats representants de l’Hospitalet, en una competició que va tenir el tret de sortida a finals de gener i que s’allargarà fins al maig.

Més enllà dels esdeveniments especials, el cap de setmana tornarà a tenir jornades de totes les competicions d’esports d’equip que organitza el Consell Esportiu de l’Hospitalet: bàsquet, futbol sala, futbol 7 i voleibol.