Festa dels valors

La ‘Festa dels valors’ sorgeix la temporada 2017/2018 com una forma de premiar el joc net de les persones, esportistes, centres i entitats que durant l’any han tingut un comportament ètic, col·laborant així de forma inqüestionable al bon funcionament de les competicions organitzades pel Consell Esportiu.

La ‘Festa dels valors’ de la temporada 2018/2019, corresponent a la 42a edició dels Jocs Escolars, tindrà lloc el pròxim 20 de juny. De la mateixa forma que l’any passat, l’esdeveniment premiarà a tots els equips que finalitzin en primera posició la classificació en valors.

A més, s’atorgarà el quart guardó “Juan Antonio Bastante”, un premi que reconeix una trajectòria important dins els Jocs Escolars. La temporada passada, tercera edició, l’honor va recaure en Miguel López “Miguelín”

D’altra banda, i per tercer any consecutiu, es premiarà la millor fotografia del concurs “El Consell Esportiu i els valors de l’esport”, un certamen que intenta reconèixer una imatge que sigui capaç de transmetre algun dels incomptables valors positius de l’esport.