Formació

Des de la seva creació, el Consell Esportiu de l’Hospitalet ha tingut molt present la formació dels seus monitors, tutors de joc, tècnics i col·laboradors. Entenem que només les persones que estan ben preparades poden transmetre els valors i les aptituds esportives que sempre busquem en totes les nostres disciplines. Per aquest motiu, l’entitat organitza, regularment, diferents cursos i tallers per tal d’augmentar el nivell de formació de tot el nostre personal.

  • Cursos per a monitors i col·laboradors del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Bloc comú CIATE, blocs específics d’esports, d’activitats amb suport musical, gestió d’entitats i primers auxilis.
  • Cursos per a àrbitres i tutors de joc.
  • Cursos i xerrades per a familiars d’esportistes, promovent el bon comportament i els valors positius de l’esport.

 

Cursos actius

Formació tardor 2018 (Super CIATE)

A partir dels darrers acords entre Escola Catalana de L’Esport i UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya) en endavant s’oferirà la possibilitat als alumnes que hagin completat la Formació que a continuació us enviem de que puguin d’inscriure’s al ROPEC (Registre de Professionals de L’Esport) com a monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu.

Es tracta d’una oportunitat molt ràpida i econòmica per treure’s una titulació reconeguda i que habilita per treballar a Campus Esportius o per tenir contracte com a tècnic esportiu.

El curs consisteix en l’habitual CIATE Joc i Esport (en cas de tenir-ho no caldria aquesta part) al que es sumaria un bloc específic de Gestió de petites entitats esportives i una càpsula de primers auxilis.

Qualsevol de les parts es pot fer aïlladament però per tenir la possibilitat d’inscriure’s al ROPEC s’ha de tenir el curs sencer i 150 hores de pràctiques esportives acreditades.

Preus
  • Bloc comú CIATE (15 hores): 25 euros
  • Bloc Específic ‘Joc i Esport’: 40 euros
  • Bloc Específic ‘Gestió d’entitats esportives’: 40 euros
  • Primers auxilis: 25 euros

Full d’inscripcióAutorització familiar (menors de 18 anys)Calendari i horaris

*Els alumnes han de tenir 16 anys i la ESO aprovada o equivalent nivell acadèmic.

Formació Tutors de Joc Futbol 7 i Futbol Sala

Curs dissenyat per a totes aquelles persones que es volen iniciar en el món de l’arbitratge de futbol sala o futbol 7. El curs s’allargarà fins al dissabte 20 d’octubre, moment en el que es duran a terme les pràctiques.

Calendari

Presentació de la temporada 2018/2019

Aquest dijous 12 de setembre, a les 19:00h, el Consell Esportiu de l'Hospitalet organitzarà la presentació de la temporada 2018/2019 dels Jocs Escolars. La jornada es durà a terme a l’Equipament Municipal Carrilet (Espai Jove Ca N’Arús) Avda. Carrilet 312, Planta...

Formació de cursos per a tècnics 2018

A partir dels darrers acords entre l'Escola Catalana de l'Esport i l'UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya), en endavant s’oferirà la possibilitat als alumnes que hagin completat la formació que a continuació adjuntem que puguin inscriure’s al ROPEC (Registre...