El pròxim cap de setmana tindrà multitud d’esdeveniments esportius organitzats pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. A més dels habituals partits d’esports d’equip, es duran a terme una nova jornada d’escacs i trobades de bàsquet i futbol sala.

El primer esdeveniment a arribar serà la segona trobada d’escoles de bàsquet del curs 2018/2019. La seu tornarà a ser el Poliesportiu Fum d’Estampa i l’hora prevista d’inici són les 9:15h. Novament, s’espera la presència de diferents entitats i centres educatius de la ciutat, en una jornada en la qual el més important és gaudir de l’esport i l’activitat física.

Més tard, i també durant el matí, es farà la primera trobada de mini futbol sala, que estrenarà ubicació, el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord. Serà la primera experiència de la temporada per als més petits de les diferents entitats i centres participants, ja que és una jornada adreçada a nens i nenes en edat infantil. L’hora prevista d’inici són les 11:30h.

Ja a la tarda, a partir de les 16:30h, arribarà una nova jornada d’escacs dels Jocs Escolars 2018/2019. L’Institut Torras i Bages tornarà a ser el lloc en el qual es reuniran desenes d’infants de la ciutat, en un dels esports que més ha crescut a les darreres temporades. La jornada servirà per disputar dues rondes més de l’actual temporada.

Fora de la ciutat, un altre esport individual tindrà jornada i comptarà amb la participació d’un club hospitalenc. Es tracta de la segona jornada de judo, que tindrà la presència del Club Judo L’Hospitalet.

D’altra banda, i com quasi tots els caps de setmana de l’any, es disputarà una nova jornada d’esports col·lectius, amb partits a diferents instal·lacions esportives de la ciutat. Protagonisme doncs per al bàsquet, el futbol sala, el futbol 7 i el voleibol.