Amb les piles recarregades després de les vacances de Setmana Santa, el Consell Esportiu de l’Hospitalet afronta un dels caps de setmana amb més activitat esportiva de l’actual temporada.

La principal novetat serà la primera jornada de karate, una competició organitzada de forma conjunta pels Consells Esportius de l’Hospitalet, Sabadell i Baix Llobregat. El lloc triat serà el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord, una magnífica instal·lació en la qual es donaran cita desenes d’infants de diverses poblacions. Els Jocs Escolars de karate tindran continuïtat amb la segona jornada, el 18 de maig a Cornellà, i la final territorial, prevista pel 2 de juny a Sabadell.

També al matí arribarà una nova trobada d’escoles de bàsquet, la sisena d’enguany. Com és habitual per aquestes dates, aquesta nova jornada tindrà lloc al Col·legi Pare Enric d’Ossó, on es reuniran bona part de les entitats i centres del bàsquet de la ciutat.

A la tarda, per la seva banda, arribarà l’última jornada d’escacs de la temporada 2018/2019, amb la disputa de les dues darreres rondes. Durant sis mesos, més de 120 infants de la ciutat han gaudit dels escacs, en jornades celebrades a l’institut Torras i Bages. Aquesta última trobada repartirà premis per a tots els participants, amb menció especial per als tres millors de cada categoria.

Fora de l’Hospitalet, el Complex Esportiu Municipal de La Mar Bella de Barcelona acollirà la segona fase de conjunts de gimnàstica rítmica, amb la participació de l’AE Bellsport.

A més, i com és habitual tots els caps de setmana, hi haurà una nova jornada d’esports d’equip, amb centenars d’infants de l’Hospitalet disputant partits de les seves respectives disciplines.