Els Jocs Escolars de natació tornaran aquest cap de setmana a l’Hospitalet i ho faran amb la cinquena jornada de la temporada 2018/2019, que es durà a terme a les Piscines Municipals.

S’espera la presència d’uns 250 nedadors, entre els quals cal destacar els que pertanyen a les dues entitats hospitalenques que participen, el CN L’Hospitalet i l’AESE. A més, a les Piscines Municipals també hi seran joves nedadors i nedadores de clubs i centres dels Consells Esportius del Baix Llobregat i el Garraf.

La cinquena jornada dels Jocs Escolars de natació s’iniciarà a les 15:10h, amb la participació dels més petits, els prebenjamins. Seguidament, a les 16:30h, serà el torn dels benjamins mentre que a partir de les 17:30h nedaran la resta de categories: aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior. En tots els casos, les modalitats seran lliure, papallona i relleus.

Els Jocs Escolars de natació tindran encara dues jornades més, el 16 de març a Sant Esteve Sesrovires i el 30 de març a Sant Pere de Ribes. L’11 de maig és la data prevista per a la final territorial, que es disputarà novament a les instal·lacions de les Piscines Municipals de l’Hospitalet.