El Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia acollirà aquest dissabte la tercera jornada dels Jocs Escolars de natació 2018/2019, una competició organitzada conjuntament pels Consells Esportius de l’Hospitalet, Baix Llobregat i Garraf.

Els primers a nedar seran els més petits, els prebenjamins, convocats a les 14:45h per tal d’iniciar la competició a les 15:30h. El segon torn està reservat per als benjamins mentre que els alevins, infantils, cadets, juvenils i júniors seran els protagonistes dins el tercer torn. S’espera que la competició acabi al voltant de les 19:00h.

En aquesta tercera jornada es nedaran dues disciplines, esquena i braça, sent el primer contacte amb aquestes dues modalitats. El calendari dels jocs escolars de natació té encara cinc jornades més, dues de les quals es tornaran a celebrar a l’Hospitalet, en aquest cas a les Piscines Municipals.

Més enllà de la natació, el cap de setmana tindrà dos esdeveniments més d’esports individuals amb presència d’entitats i centres de l’Hospitalet. És el cas de la quarta jornada de tennis taula, que se celebrarà a Sant Joan Despí amb la participació del CTT L’Hospitalet; i de la 2a ronda miní i aleví de judo, que comptarà amb esportistes del Judo Club L’Hospitalet.

D’altra banda, el cap de setmana també servirà per iniciar la segona fase de diversos esports d’equip. Bàsquet, futbol sala i futbol 7 disputaran la primera jornada, unint-se així al voleibol, que ho va fer ara fa unes setmanes.