El voleibol serà un altre dels esports que iniciarà la seva competició aquest cap de setmana, en una temporada en la qual el creixement ha estat la tònica general de la disciplina.

La categoria d’Educació Secundària té, ara mateix, 16 equips dividits en tres grups. A més de tres equips del CEV L’Hospitalet, principal entitat de voleibol de la ciutat, la competició comptarà amb equips de diferents centres educatius del municipi: Pedraforca, Bisbe Berenguer, Jaume Balmes, Mercè Rodoreda, Torras i Bages, Bellvitge, Can Vilumara, Europa i Margarida Xirgu. Una disciplina que arriba d’aquesta forma a tot l’Hospitalet i que reuneix a desenes de joves interessats pel voleibol.

La categoria Aleví, per la seva banda, tindrà sis equips, quatre de l’Hospitalet i dos més de fora de la ciutat, Sàndor de Cornellà i Vikings Prat. El CEV L’Hospitalet, amb dos conjunts, i el Busquets i Punset, amb dos més, completen la lliga de voleibol per als més petits.

Cal recordar, a més, que existeixen altres equips i entitats de la ciutat que practiquen voleibol i que, en el seu cas, competeixen a les lligues organitzades pel Consell Esportiu de Barcelona.