Cross Escolar 2017

 


Èxit organitzatiu i de participació en el Cross Escolar, en una edició, la 41a, que va tornar a unir a tota la ciutat a la zona esportiva de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge.

La gran novetat d'aquest any va ser la Cursa Solidària, una competició que va aconseguir ajuntar a més d'un centenar de corredors. La recaptació total, amb participants i persones que van voler ajudar sense córrer, anirà destinat Aliança humanitària per a l'Alimentació Infantil, un programa dut a terme per la Creu Roja i que a l'Hospitalet ajuda a més de 900 famílies amb dificultats per garantir l’alimentació adequada dels seus fills/es.

Més enllà de la Cursa Solidària el Cross va tornar a tenir diferents categories, des dels més petits (P4 i P5) fins als juvenils. Durant tres hores la zona esportiva de la Feixa Llarga va gaudir de la disputa de nou curses diferents. Tots els arribats a meta van rebre diferents obsequis i, a més, els tres primers classificats de cada una de les categories van rebre un premi especial.

A més del Cross, els més petits van poder divertir-se amb les activitats paral·leles instal·lades a la Feixa Llarga, com un circuit de bicicletes de muntanya i diferents inflables. Un ambient festiu que va ser protagonista durant tot el matí, en el Cross Escolar més popular de  tota Catalunya.


 

               

NORMATIVA CROSS ESCOLAR 2017        FULL D'INSCRIPCIÓ          INFORMACIÓ CURSA SOLIDÀRIA

 

CLASSIFICACIONS CROSS ESCOLAR 2017

PRE-BENJAMÍ "C" PREBENJAMÍ "B" PREBENJAMÍ "A"
BENJAMÍ "B" BENJAMÍ "A" ALEVÍ MASCULÍ
ALEVÍ FEMENÍ INFANTIL MASCULÍ INFANTIL FEMENÍ
CADET/JUVENIL MASCULÍ CADET/JUVENIL FEMENÍ CURSA SOLIDÀRIA