Diada de l'esport escolar


El pròxim 2 de juny, de 9h a 14h, el Consell Esportiu de l’Hospitalet organitzarà la Diada de l’Esport Escolar, un dels esdeveniments més multitudinaris de l’esport de la ciutat. La jornada torna a la seva habitual ubicació, la Feixa Llarga, després de la bona experiència de la temporada passada amb la visita a l’Open Camp.

La Diada de l’Esport Escolar arriba aquest any a la seva 37a edició, sempre com una de les festes de cloenda dels Jocs Escolars. Adreçada a tots els participants de la temporada i a qualsevol ciutadà de l’Hospitalet, la Diada reuneix unes 5.000 persones que tenen l’objectiu de passar-s’ho bé i gaudir d’un matí d’activitat física i diversió.

La zona esportiva de la Feixa Llarga tindrà una vintena d’activitats, pensades principalment pels més petits i petites. Dansa, tir amb arc, tennis taula, activitats aquàtiques, bicicletes, escacs, futbol, maquillatge, rugbi, beisbol o malabars són només algunes de les diferents opcions que s’oferiran durant tot el matí del dissabte 2 de juny.

Menció pròpia mereixen dues de les activitats que sempre tenen més èxit i les quals necessiten inscripció prèvia. Es tracta del torneig 3x3 de bàsquet, que aquest any inclourà una samarreta de regal per als participants, i el 2x2 de voleibol.

La Diada tindrà, a més, un servei de transport entre les diferents zones de La Feixa Llarga. Un petit tren recorrerà un tram entre dues ubicacions, facilitant així que tothom pugui gaudir al màxim de totes les activitats oferides.


Més informació