2n Concurs Fotogràfic “El Consell Esportiu i els valors de l’esport”

Per segon any, el Consell Esportiu de l’Hospitalet convoca el concurs fotogràfic “El Consell Esportiu i els valors de l’esport” en el qual volem premiar les conductes que reflecteixin els valors positius que es poden transmetre a partir de l’esport i que des de la nostra entitat promovem any rere any. 

Es tractaria de recollir una instantània amb participants en els Jocs Escolars (jugadors/es, entrenadors/es, àrbitres, pares/mares...) a la qual es puguin observar comportaments que reflecteixin alguns d’aquests valors:  respecte, honestedat, esforç, disciplina, dedicació, educació, cooperació, treball en equip... 

Les bases del concurs seran les següents: 

- Les fotografies han de pertànyer obligatòriament a alguna de les Jornades de competició, trobades o esdeveniments organitzats pel Consell Esportiu al llarg d’aquesta temporada 2017/18.  A l’enviament de cada una de les fotos haurà de figurar la data, l’hora i el lloc de la competició en la qual es va registrar. 

- Totes les fotografies dels participants es recolliran tant al Facebook com a la revista del Consell. 

- Admetrem material fotogràfic fins al dia 28 de maig del 2018. 

- Un cop finalitzat el termini, un jurat format pel Comitè Assessor decidirà les tres fotografies finalistes. 

- La imatge guanyadora del Concurs Fotogràfic “El Consell Esportiu i els valors a l’esport” i les dues finalistes rebran un premi el dia 1 de juny a la "Festa dels valors".

 

Edició 2017

La imatge guanyadora del Concurs Fotogràfic “El Consell Esportiu i els valors a l’esport” de l'any 2017 va ser una fotografia feta per Paula Martínez, en un partit del benjamí masculí de l'AESE de bàsquet.

A més de la guanyadora, es van seleccionar dues fotografies finalistes, que també van rebre un reconeixement a la Cloenda Jove. La primera finalista va ser la imatge de Sandra Vericat del prebenjamí masculí de la Unificación Bellvitge, mentre que el segon finalista va ser David Giraldo, amb una fotografia de l’equip de futbol sala de l’AMPA Busquets i Punset.