Mútues

PROCEDIMENT A SEGUIR EN CAS D’ACCIDENT ESPORTIU MENORS DE 18 ANYS, ENTRENADORS, DELEGATS I TUTORS DE JOC.

1 - Imprescindible: Abans d'acudir a cap centre trucar al 902.102.264, on l'indicaran el centre concertat d'assistència d'urgències més proper.

2 - L'esportista s'haurà d'identificar com a participantd'una activitat organitzada pel Consell Esportiu mitjançant el DNI (si el té), o el seu nom i cognoms.

3 - L'assistència d'urgència es limita a les 12 hores següents d'haver-se produït l'accident. En cas contrari haurà d'omplir el document de Documentació d'Accident i seguir el protocol d'assistència ordinària NO URGENT.

4 - L'assegurat o els seus responsables hauran d'emplenar el document d'accident (parte) dins de les 72 hores següents a haver-se produït l'accident, adjuntant el DNI (si en té), i la documentació mèdica que el Centre Sanitari hagi entregat al lesionat, i enviar-la al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DESCARREGAR DOCUMENT D'ACCIDENT (PARTE) (l'heu d'imprimir)

 

PROCEDIMENT A SEGUIR EN CAS D’ACCIDENT ESPORTIU MAJORS DE 18 ANYS.

1 - Imprescindible: Trucar al 619.81.87.37 o al 902.88.89.89 abans d'acudir a cap centre.

2 - Heu d'omplir correctament el document d'accident (parte) i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3 - La Clínica de referència en cas d'urgència és la Clínica Creu Blanca (Passeig Reina Elisenda de Montcada, 17 08034 Barcelona), tot i que ha de ser prèviament autoritzat per l'asseguradora.

DESCARREGAR DOCUMENT D'ACCIDENT MAJORS DE 18 ANYS PER A ESPORTS D'EQUIP

DESCARREGAR DOCUMENT D'ACCIDENT MAJORS DE 18 ANYS PER A ESPORTS INDIVIDUALS

 

VALIDESA DE LA PÒLISSA D’ACCIDENT

L’assegurança al curs 2017-18 és valida a partir del moment en que es lliura la documentació al Consell Esportiu i fins el 30 de juny de 2018.

El Consell Esportiu L'Hospitalet no es farà càrrec de les despeses ocasionades per tota aquella persona que no hagi tramitat de manera correcta l'assegurança d'accidents.