Els Casals d'Estiu escalfen motors

Amb els Jocs Escolars ja finalitzats, l'activitat del Consell Esportiu de l'Hospitalet no s'atura. A partir de dilluns de la setmana vinent s'inicien els casals d'estiu organitzats per l'entitat. En concret, aquest any, el Consell farà sis.

  

Les escoles Busquets i Punset, Josep Janés, La Carpa, La Marina, Pau Casals i Pere Lliscart són els centres educatius que han confiat en el Consell Esportiu per tal d'organitzar els casals d'estiu i mantenir l'activitat a l'escola durant les setmanes estivals.

Les escoles valoren, principalment, l'experiència del Consell Esportiu en l'organització d'esdeveniments per als més petits, a més de la professional feina de tots els monitors i monitores, la majoria dels quals ja treballen amb el Consell durant el curs escolar duent a terme activitats extraescolars a diferents centres educatius.

La legalitat és un dels altres apartats que més es valora. Amb una normativa cada cop més estricta a l'hora d'organitzar casals d'estiu per garantir la seguretat dels més petits, el Consell Esportiu és una entitat que compleix sense excuses totes les obligacions i recomanacions, des d'aquelles que es refereixen a les instal·lacions com les vinculades al personal.

En total, 600 infants de l'Hospitalet passaran l'estiu amb nosaltres, repartits en els sis casals d'estiu disponibles. Una xifra important que dóna una idea de la importància que té l'Àrea de Promoció dins el Consell Esportiu.

Casals d'estiu del Consell Esportiu