Després de més d’un any d’aturada, sembla que la competició dels Jocs Escolars es podrà reprendre en pròximes dates. La nova normativa del Procicat, que deixa oberta la possibilitat de competir a totes les categories i edats, permetrà finalment que es duguin a terme activitats, tant en el cas d’esports col·lectius com individuals.

Amb l’objectiu de poder preparar de forma correcta totes les competicions, s’ha fixat com a data d’inici el primer dissabte després de Setmana Santa, el 10 d’abril. D’aquesta forma, a més, es compleix amb les recomanacions del Procicat, que demanava que l’inici fos posterior a les vacances. D’altra banda, aquest període de temps servirà per conèixer les intencions de centres, entitats i famílies, ja que som conscients que alguns dels equips i esportistes que es van inscriure a principi de temporada poden haver modificat les seves intencions.

Els esports col·lectius seran els primers a iniciar-se, atesa la proximitat dels equips implicats que són, en la seva majoria, de l’Hospitalet. Les disciplines individuals, que normalment combinen esportistes de diferents comarques, s’iniciaran també durant el mes d’abril, amb dates encara per confirmar.

Des del Consell Esportiu de l’Hospitalet celebrem aquesta obertura de les competicions, la qual esperem que sigui definitiva. Sempre ens hem mostrat preocupats i responsables amb la situació sanitària però desitgem que aquests pròxims mesos puguem tornar a parlar del que més ens agrada: l’esport.